Нападателят Жорди Кайседо ще смени клубната си принадлежност съвсем скоро. Според

...
Нападателят Жорди Кайседо ще смени клубната си принадлежност съвсем скоро. Според
Коментари Харесай

Медиите в Мексико: Жорди Кайседо се завръща в ЦСКА

Нападателят Жорди Кайседо ще смени клубната си принадлежност напълно скоро. Според мексиканската медия elfutbolero.com.mx таранът е пред сензационно завръщане в ЦСКА - София. Еквадорецът се разделя с локалния Тигрес, откакто не съумя да се утвърди в състава и не беше картотекиран за новата година.
 Лидерите на Сектор “Г ” спретнаха здрав ваучър с песни за ЦСКА - почитател се провикна: Завръщаме се! Лидерите на Сектор “Г ” спретнаха здрав ваучър с песни за ЦСКА - почитател се провикна: Завръщаме се!
”Кайседо не оправда упованията като вкара единствено един гол. Футболистът ще напусне Тигрес, с цел да се завърне в остарелия си тим ЦСКА “, се написа в материала.

Нападателят напусна „ алените “ през юли предходната година, с цел да подпише с Тигрес. Там обаче той влизаше най-вече като запаса и по този начин и не съумя да разгърне капацитета си. Наскоро имаше клюки, че еквадорецът е пред трансфер в Лудогорец, само че подобен по-късно беше непризнат от двете страни. По-късно се заприказва, че Жорди може да бъде пратен чартърен в Русия, само че и до такава договорка не се стигна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР